Duurzaamheid

De meeste van onze collega’s werken vanuit hun thuiskantoor, waardoor reistijd wordt geminimaliseerd en projectvoortgang geboekt kan worden op tijden die voor alle partijen optimaal zijn. Deeltijdwerk en flexwerk is voor alle collega’s eerder regel dan uitzondering, en we beperken het reizen en vergaderen op kantoor tot belangrijke momenten voor onderlinge afstemming. De (telefoon)lijnen zijn kort en mail en internet ondersteunen onze effectieve (virtuele) werkomgeving. 

Daarnaast hebben we onze verantwoordelijkheid genomen in het duurzaam ondernemen door het plaatsen van zonnepanelen. Onze bedrijfszonnepanelen genereren op jaarbasis voldoende om het gehele kantoor in Spierdijk van elektriciteit te kunnen voorzien. Hiermee proberen we onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken.

 

Wij hebben ervoor gekozen om ons bedrijf te vestigen op het Noord-Hollandse platteland, wat betekent dat onze collegae en gasten niet kunnen rekenen op het openbaar vervoer om naar ons kantoor te komen. Elke stap om duurzaamheid te verbeteren telt! We hebben daarom besloten om de drempel voor het gebruik van hybride/elektrische auto’s, om naar kantoor te komen, te verlagen door het installeren van een geautomatiseerd laadpunt. Dit punt maakt het mogelijk om te laden op 3.7 kW/uur, wat normaliter voldoende is om de accu weer volledig op te laden gedurende de werkdag.

 

© 2018 Meducom | Laatste wijziging april 2018 |