September 2014: Symposium officiële opening Cyclotron

De afgelopen maanden heeft Meducom stichting Holland Health ondersteund bij de ontwikkelingen en organisatie van het landelijk symposium ‘Van proton naar radiofarmacon’; Cyclotron, versneller van medische diagnostiek'. Dit CME-geaccrediteerde symposium werd georganiseerd door Cyclotron MCA BV en de afdeling nucleaire geneeskunde van Medisch Centrum Alkmaar, tezamen met Stichting Holland Health.

Het symposium werd officieel geopend door de heer Remkes, commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland. Hij benadrukte de specifieke meerwaarde voor de medische diagnostiek van het hebben van een cyclotron voor kortlevende isotopen, naast een reactor zoals in Petten, niet alleen binnen de provincie maar ook tot ver daarbuiten.

Hierna stond op het programma de laatste ontwikkelingen op het gebied van nucleaire geneeskunde, waarna het Cyclotron onder grote belangstelling ‘virtueel’ officieel geopend werd.

Meducom heeft ondersteuning geboden op het gebied van programma-ontwikkeling, spreker-ondersteuning en accreditatie-verlening en droeg mede zorg voor de uiteindelijke aflevering van het symposium op 17 september.

  

 

 

 

© 2018 Meducom | Laatste wijziging februari 2018 |